У Калуші обговорили перспективи опалювального сезону 2022/23

Категорія: Комунальні господарстваПереглядів: 399

Міський голова Андрій НАЙДА провів робочу зустріч з керівництвом ДП «КАЛУСЬКА ТЕЦ – НОВА», ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» та КП «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» щодо підготовки до опалювального періоду 2022/23, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на міськраду.

 

Ще 7 червня Уряд створив Штаб з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/23 року під час воєнного стану під головуванням Міністра розвитку громад та територій. У нинішній ситуації це своєчасний та необхідний захід, оскільки з проблемами в цій сфері стикаються всі без виключення органи місцевого самоврядування. А в період повномасштабної війни всі складні питання наступного опалювального сезону тільки поглиблюються. Причини всім відомі, але головна – це реальний ріст цін на енергоносії, які є чи не найвагомішим чинником продукування тепла.

 

Під час онлайн-засідання урядового Штабу розглядатимуться питання підготовки до опалювального періоду, в тому числі й органами місцевого самоврядування. Тож міський голова Андрій Найда разом з керівництвом ДП «КАЛУСЬКА ТЕЦ – НОВА», ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» та КП «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» напрацювали низку питань, що стосуються чинних обмежень у закупівлях приладів обліку, компенсації різниці в тарифах тощо.

Також торкнулися питань розрахунків за стічні води, оптимізації роботи комунальних котелень, тарифів та координації роботи всіх відповідальних структур у заходах підготовки до зими.

КАЛУШ ФМ 12


Залиште свій коментар!

Використовуйте нормальні імена. Ваш коментар буде додано після перевірки.

Усмішка Підморгую Добре blush2 shok crazy cenzore Ganba nono sad unknw

(обов’язково)


Щоб не вводити щоразу цифровий код, зареєстутесь або залогіньтесь на нашому Форумі.
Адміністрація сайту "Калуш інфо"не завжди поділяє думки авторських матеріалів та коментарів. Усі коментарі проходять попередню модерацію. Якщо у Вас є зауваження стосовно інформації в матеріалах чи коментарях, просимо звернутись до нас через Форму зворотнього зв'язку.